Gužve na putevima i graničnim prelazima

Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačan i nа pojedinim deonicаmа mogući su zastoji i gužve, a na graničnim prelazima duža zadržavanja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.
Gužve na putevima i graničnim prelazima
Foto: Pixabay
Putnička vozila na graničnom prelazu sa Mađarskom Horgošu čekaju sat vremena na ulaz u Srbiju i 20 minuta na izlaz iz zemlje.
 
Na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, putnička vozila čekaju 70 minuta, a oko 45 minuta čeka se na graničnom prelazu Preševo.
 
Vozila čekaju sat vremena na izlazu iz Srbije i na prelazu Gostun, sa Crnom Gorom, dok se na Batrovcima iz Hrvatske na ulaz u Srbiju čeka 20 minuta.
 
Teretna vozila na graničnim prelazima se ne zadržavaju dugo, a na stanicama za naplatu putarine takođe nema zadržavanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija