Još jedna porodica iz Srbije tvrdi da je opljačkana na letovanju u Grčkoj

Porodica Tošković iz Srbije tvrdi da je opljačkana tokom ovogodišnjeg letovanja u Pefkohoriju u Grčkoj.
Još jedna porodica iz Srbije tvrdi da je opljačkana na letovanju u Grčkoj
Foto: Pixabay
Kako prenosi Grčkainfo, njima je tokom noći, dok su svi spavali u apartmanu u grčkom letovalištu, u smeštaj ušao lopov i ukrao neke od njihovih ličnih stvari i pobegao. 
 
Nikola Tošković rekao je portalu Grčkainfo da je provalnik upao u njegov smeštaj i krao dok su njegova supruga i dvogodišnji sin spavali u susednoj sobi. Kako navodi, lopov je imao saučesnika koji je čekao "plen". Kako je ispričao, on je tokom noći, kada su svi otišli na spavanje, ostavio otvorena vrata od terase, što je bio pogrešan korak.
 
"U jednom momentu sam se probudio i ugledao sam muškarca kako mi vršlja po stvarima. Ustao sam, krenem ka njemu, ali je on pobegao napolje gde ga je čekao pomagač", ispričao je on za portal "Grčka.info".
 
 
Kako kaže dalje, ustanovili su da nedostaje ženin telefon i torbica sa novčanikom i ličnom kartom i nekom manjom količinom novca.
 
Kako dodaje Tošković, njegova porodica nije bila jedina na meti pljačkaša te noći. 
 
"Imam informacije da je iste noći bilo dosta provala, ali su se dešavale između 23h i 1h nakon ponoći, dok su ljudi bili u šetnji. Jedino su meni upali oko 3:40h i to ne prezajući što smo u apartmanu", ispričao je on.
 
Sve to ga je prilično uznemirilo i iznenadilo jer, kaže, turisti iz Makedonije su mu rekli da su oni ovde desetu godinu za redom i da nikavih problema nisu imali, a da čak i kada odu na plažu ostavljaju sve otvoreno.
 
Pre samo nekoliko dana druga srpska porodica špžalila se istom portalu da im je tokom letovanja u Grčkoj obijeno parkirano vozilo.
  • opalim te g...m

    24.07.2019 13:36
    Pefkohori je mesto gde u ovo vreme ima najmanje grka. Najvise je ,,nasih,,.
  • Bojan

    24.07.2019 12:18
    zvuci kontradiktorno ali najmanje prlblema sam imao u hrvatskoj konkretno istra..nikad ni ni najmanja sitnica zaista
  • Jogi Letač

    24.07.2019 11:14
    Naravno da se sve mora zaključavati kada nisi u apartmanu ili spavaš. A ovi što operišu, ne bi me iznenadilo da su neki naši na privremenom radu u inostranstvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.