Srbija pomaže Drvar sa milion evra, Vučiću priznanje počasnog građanina

Načelnica opštine Drvar Dušica Runić rekla je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić finansijski pomoći opštinu Drvar sa milion evra.
Srbija pomaže Drvar sa milion evra, Vučiću priznanje počasnog građanina
Foto: 021.rs
Ona je to rekla na svečanoj sednici Opštinskog veća povodom Dana opštine, navodeći da je o novoj finansijskoj pomoći informisana tokom razgovora sa generalnim sekretarom predsednika Srbije Nikolom Selakovićem, prenosi RTRS pozivajući se na Srnu.
 
Prema njenim rečima, naredne nedelje predsednik Opštinskog veća Milan Kunić će imati sastanke sa direktorima javnih preduzeća i predsednicima mesnih zajednica kako bi razgovarali o prioritetima.
 
Povodom Dana opštine danas su na svečanoj akademiji dodeljena priznanja zaslužnim pojedincima, udruženjima i kolektivima. Za počasnog građanina Drvara proglašen je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a opštinsku plaketu u njegovo ime primio je Nikola Selaković.
 
"Kada dolazi priznanje iz Drvara predsedniku Vučiću za pomoć koju je do sada Republika Srbija, da li kada je on bio predsednik Vlade i sada kao predsednik Republike pružao, na neki način jeste i počast i jedna vrsta obaveze", rekao je Selaković.
 
Prema njegovim recima, Republika Srbija i Republika Srpska su danas na vrhuncu svojih odnosa.
 
Priznanje počasnog građanina dodeljeno je Vučiću, jer je pružio veliku podršku srpskim povratnicima u tu opštinu.
  • Troller

    02.08.2019 13:44
    Dobro je...
    da nije postao pocasni gradjanin Jajca
  • maka

    31.07.2019 19:27
    Juga
    Pa nije Vucic dao svoje pare nego i moje. Hocu i ja da budem pocasni gradjanin :)vma sio mi ga Djura - 'ocu moje pare pa da ih trosim kad' i kako hocu .......
  • +384

    30.07.2019 11:37
    Dragi (ili draga) Vanja - sami ste dali i odgovor i zakljucak, samo ga niste svesni, kao ni 99% napacenih naroda Balkana. Da su narodi SFRJ zaista sledili Titov put, ne bi imali bratoubilacki rat i sadasnju tesku situaciju. Itekako ima smisla da se svim gradovima koji su to imali ranije, vrati prefiks "Titov". Da ste to prvi uradili, bili bi face, privukli bi paznju normalnog sveta. Ovako ste samo predmet cetnickog inacenja u fazonu "ciji je veci".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.