Premijerka obećala pomoć novinaru Milanu Jovanoviću u sanaciji kuće

Premijerka Ana Brnabić obećala je pomoć novinaru Milanu Jovanoviću u sanaciji kuće koja mu je spaljena prošle godine, a zbog čega se trenutno vodi sudski postupak protiv bivšeg predsednika beogradske opštine Grocka Dragoljuba Simonovića.
Premijerka obećala pomoć novinaru Milanu Jovanoviću u sanaciji kuće
Foto: 021.rs
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se sa novinarom Milanom Jovanovićem i, kako saznaje Cenzolovka, u razgovoru koji je trajao duže od sat vremena rekla da će pronaći mehanizam da mu što hitnije pomogne u preostalom delu sanacije kuće koja mu je izgorela prošle godine.
 
Jovanović je za Cenzolovku izjavio da je premijerka ostavila vrlo povoljan utisak na njega. 
 
"Bila je prijatna, ljubazna i veoma zainteresovana da sasluša moje probleme. Rekla je da ćemo nastaviti razgovore i ja očekujem da će se to i desiti", rekao je Jovanović.
 
Iz kabineta predsednice Vlade potvrdili su za Cenzolovku da je sastanak održan.
 
Današnjem sastanku prisustvovao je i Veran Matić, koji je, kako Jovanović kaže, predsednicu Vlade upoznao sa tokom suđenja u procesu koji se odnosi na paljenje njegove kuće.
 
Cenzolovka je pisala o tome da se Milan Jovanović nedavno upoznao sa premijerkom Anom Brnabić na prijemu u francuskoj ambasadi i da mu je ona tom prilikom ponudila svoju pomoć.
 
Inače, Milanu Jovanoviću do sastanka sa predsednicom Vlade Anom Brnabić niko iz aktuelne vlasti nije ponudio nikakvu pomoć. Nakon što je Jovanoviću izgorela kuća, Slavko Ćuruvija fondacija organizovala je akciju prikupljanja pomoći u kojoj je skupljeno 2.626.601.33 dinara. Pomogla su mu i udruženja UNS I NUNS, o čemu je Cenzolovka takođe izveštavala.
  • alex

    02.08.2019 23:27
    Onaj rad. Spalimo ti kucu, pa ti narodnim parama sredino. Win win.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.