Kamion "Beograd puta" pregazio ženu u Beogradu

Kako N1 saznaje, žena stara između 50 i 60 godina, poginula je u Ustaničkoj ulici u Beogradu, kada je, u delu gde se izvode radovi, pregazio kamion JKP "Beograd puta".
Kamion "Beograd puta" pregazio ženu u Beogradu
Foto: 021.rs

Prema prvim informacijama, kamion je išao u rikverc kada je udario u ženu.

Policijske ekipe obavljaju uviđaj.

JКP "Beograd-put” saopštilo je da se nesreća dogodila van pešačkog prelaza, u zoni gradilišta jasno obezbeđenoj saobraćajnom signalizacijom, u kojoj je zabranjen pristup bilo kom licu koje nije angažovano na gradilištu i nema zaštitnu opremu.

"Uprkos tome što se nesreća dogodila na gradilištu, JКP 'Beograd-put' pokrenulo je istragu. Preduzeće će u potpunosti sarađivati sa nadležnim državnim organima u rasvetljavanju ovog tragičnog događaja, navodi se u saopštenju iz ovog preduzeća", poručuje se u saopštenju.

  • RVosha

    04.08.2019 19:35
    Smrdija
    Ekstremno je rizican zivot u lideru .
  • Zule

    04.08.2019 18:51
    Bravo 021!
    Hvala Vam na objektivnosti i nepristrasnosti sto objavljujete sve komentare
  • joki

    04.08.2019 17:15
    mafija
    Tuziti, tuziti i samo tuziti !!!! kadije u bg ce verovatno hteti da sacuvaj firmu, ali samo tuzbu prebaciti u inostranstvo i tuziti za milione!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".