Sastanak lidera opozicije kako bi se razgovaralo o daljim koracima

Lideri opozicije sastaće će se u ponedeljak u 16 časova u zgradi opštine Stari grad, a pozvani su i oni koji su u međuvremenu odlučili da se vrate u Narodnu skupštinu, saznaje FoNet.

Kako je izvor FoNeta rekao, poziv je upućen Lokalnom frontu, Demokratskoj stranci Srbije, Mađarskom pokretu, Stanci moderne Srbije, Ne davimo Beograd i Dosta je bilo.

  • Ja se kopcam

    05.08.2019 12:07
    na ledja
    Svi duvaju u istu tikvu. I "opozicija" i vlast. E sto se mene tice mogu da ga duvaju i jedni i drugi.
  • Graje

    05.08.2019 07:32
    Prljava opozicija
    Šta god da se dogove oni nemaju podršku naroda.
  • Kimi

    04.08.2019 20:03
    Djilas, Jeremic i ostala zuta banda treba da se sklone iz politike i opozicije, jer su nam oni i doveli ovo zlo u vidu SNS-SPS vlasti. Ove danasnje lopurde, mafijase i dno dna od politicara ne moze Djilas i ekipa zutih da skloni i spasi nas od crnila koje je zavilo Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija