Identifikovan muškarac koji je navodno pratio suprugu Predraga Malog

Muškarac koji je navodno pratio suprugu Predraga Malog, brata ministra finansija Siniše Malog, za koga je tabloid "Srpski telegraf" tvrdio da je novinar KRIK-a, identifikovan je i saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu, potvrđeno je danas za KRIK.
Tužilaštvo je odbilo da saopšti ime osumnjičenog za ugrožavanje bezbednosti supruge Predraga Malog i dostavilo je samo njegove inicijale – N.A. Novinarima je rečeno da je muškarac identifikovan i saslušan, kao i da su obavljeni razgovori sa oštećenom i svedocima, ali nije saopšteno šta su oni rekli.
 
Nakon što je KRIK objavio tekst u kome je otkrio da je Predrag Mali koristio stan i automobil "Milenijum tima", firme angažovane na jednom od najpoznatijih građevinskih projekata u državi – "Beogradu na vodi", "Srpski telegraf" je u tekstu pod naslovom "Kako se realizuje plan za slom vlasti i predsednika Srbije: Vučića ruše i preko beba", naveo da su novinari KRIK-a suprugu Predraga Malog "spopali nasred ulice i pratili je do ulaza u zgradu", a objavljeni su i snimci sigurnosnih kamera koji prikazuju nepoznatu osobu kako je, navodno, prati.
 
Urednik "Srpskog telegrafa" Milan Lađević potom je optužio KRIK da koristi "japansku metodu praćenja" i da je deo tajne operacije "Omča", koju sprovode zapadne ambasade sa ciljem da sruše Vučića i SNS sa vlasti, ali je dan kasnije tvrdio da ipak ne zna da li je na snimku novinar ili saradnik KRIK-a.
 
KRIK je demantovao te navode i pozvao građane da pomognu da se otkrije ko je muškarac sa snimka, a nakon izjava predsednika Vučića da će nadležni organi istražiti o kome je reč, reagovala je i policija i ponudila nagradu od pola miliona dinara za podatke o osobi sa snimka.
 
Nije poznato da li je muškarac koji je navodno pratio suprugu Predraga Malog identifikovan uz pomoć građana, budući da tužilaštvo nije odgovorilo na pitanje na koji način je utvrđeno ko je osoba sa snimka.
  • Novosađanka

    08.08.2019 05:24
    Zamajavanje
    Iz edicije "Nije se desilo."
  • Bili Kid

    08.08.2019 01:47
    Opet manipulacije i spinovanje! Dosta mi je vise ovih gluposti svaki dan neki spin neka manipulacija! Vucicu smiri se, zivot u Srbiji je jadan i bedan i prolazi (i ne vraca se vise), i sta god da ti ili tvoji marketing "strucnjaci" smislis/te nece, barem kod onih sto imaju mozga, skrenuti misli sa toga. A ti samo nastavi sa tim "psiholoskim ratom" protiv svog naroda. Istorija je pokazala da se to na kraju nikada nece dobro zavrsiti.
  • samo gledam

    07.08.2019 21:56
    Nije N.A., nego N/A - not available

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".