Zatvara se deo autoputa Ljig-Preljina, sav saobraćaj preusmeren na Ibarsku magistralu

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će od danas, 8. avgusta do 18. avgusta biti zatvorena deonica autoputa Ljig-Preljina, da bi se taj put spojio s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, pa će u tom periodu celokupan saobraćaj biti preusmeren na Ibarsku magistralu.
Zatvara se deo autoputa Ljig-Preljina, sav saobraćaj preusmeren na Ibarsku magistralu
Foto: 021.rs
Od četvrtka u sedam časova ujutru, do 18. avgusta saobraćaj će se odvijati po izmenjenom režimu na delu državnog puta I-A reda broj 2 i I-B reda broj 22.
 
U tom periodu obustavlja se saobraćaj na delu državnog puta I-A reda broj 2, na deonici ukrštanje sa državnim putem I-B reda broj 22 u mestu Dići, do dela državnog puta I-A reda broj 2 u mestu Preljina (kraj izgrađene deonice autoputa).
 
Celokupan saobraćaj biće preusmeren na državni put I-B reda broj 22 - Ibarska magistrala.
 
Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija.
  • Dziberlander

    08.08.2019 10:14
    Cuj spajanje koje iziskuje zatvaranje. Pa koje svemirske tehnologije vakuumsko-antigravitacionog spajanja koristite? Preklapate ih po savovima i onda prostepate duplim savom? Zasto saobracaj ne moze da se odvija jednom stranom, kao u normalnom svetu?
  • socko

    08.08.2019 08:24
    Nesposobni diletanti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija