Udario ga automobil dok je pomagao drugom vozaču da promeni gumu

Mladić S. K. (20) poginuo je na licu mesta kada ga je udario automobil u Niškoj Banji.
Udario ga automobil dok je pomagao drugom vozaču da promeni gumu
Foto: Pixabay
Kako pišu Južne vesti, njega je oko 3;45 časova, u blizini banjske rampe, udario "BMW" koji je vozio D. M. iz Niša (27).
 
U niškoj policiji kažu da je obavljen uviđaj i da će uzrok nesreće tek biti utvrđen.
 
Pojedini mediji objavili su da je mladić poginuo dok je pomagao jednom vozaču da promeni probušenu gumu na vozilu.
 
Povređen je i vozač "BMW"-a koji je, prema podacima niške Hitne pomoći, zadobio povrede glave i prebačen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.
  • zekan

    08.08.2019 12:36
    .
    Staneš tako nekome da pomogneš u nevolji, ucinis dobro delo i ubije te budala.
  • Dušan S

    08.08.2019 11:44
    Iskustvo
    Nije to nista kod crkve na Novom Naselju pokvari se coveku automobil u desnoj traci. Nas trojica na semaforu uzeli da odguramo napred do autobuskog stajalista. Upalilo se zeleno mi guramo i Idiot isto u BMW pokusao da obidje sa desne strane iako nema mesta. Tu me umalo zakacio jer sam bio desno kada sam gurao auto. I onako ljut stao isped bankine jer nije mogao od nas da prodje i krenuo da trubi. NA njegovu nesrecu nije video da je saobracajna policija cekala sa strane i to bas ispred njih pokusao prekrsaj. Oni odmah rotaciju i pokazuju da skrene . On se svadjao ali je dobio lepu kaznu. Hvala im na tome
  • Sudija i porota

    08.08.2019 11:31
    Zatvor i oduzimanje dozvole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija