Četvoro mladih poginulo u sudaru na Ibarskoj magistrali, vozač uhapšen

Četvoro mladih poginulo je rano jutros u sudaru na Ibarskoj magistrali.
U direktnom sudaru BMW-a i "dačije" poginulo je četvoro mladih, a četvoro je povređeno, od kojih jedna osoba ima povrede opasne po život. Kako je rečeno u Urgentnom centru u Beogradu, u teškom stanju je jedna žena koja se nalazi u jedinici intenzivne nege.
 
Saobraćajna nesreća dogodila se sat posle ponoći, u mestu Županjac, kod skretanja za Bogovađu.
 
Stradale su tri osobe koje su bile u "dačiji", dok je jedna osoba iz tih kola povređena. Poginula je i devojka koja je bila u BMW-u, u kom su se nalazila i tri mladića. Kako se nezvanično saznaje, svi poginuli su sa područja Lazarevca.
 
Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.
 
Uhapšen vozač BMW-a
 
Policija je uhapsila vozača BMW-a, N.M. (27), koji se sumnjiči da je izazvao ovu saobraćajnu nesreću.
 
On je osumnjičen za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.
 
Podsećamo da su samo u julu ove godine 63 osobe stradale u saobraćajnim nesrećama na putevima u Srbiji.
  • dijasporac

    09.08.2019 18:07
    Opet se javljaju bolidi koji za nesrece u saobracaju okrivljuju nisku dozvoljenu brzinu i traze reviziju tih brzina, odnosno njihovo povecanje. Ljudi, cujete li vi sami sebe? Niko nije poginuo zbog toga sto se svi pridrzavaju ogranicenja, ginu kreteni koji voze neprilagodjenom brzinom ili nevini ljudi na koje takvi umobolnici nalecu.

    Generalno smena jednog ministra nista nece promeniti, problem nije u putnoj mrezi ili saobracajnim propisima, problem je u narodu (stanovnistvu, gradjanima) i drustvenim vrednostima. Bahata, polucivilizovana masa ne moze drugacije jer se treba prostaklukom i bahatoscu dokazati, u sustini naviklo se tako ziveti, bez osecaja za postovanje zakona, moralnih normi i civilizacijske vrednosti. To treba promeniti, naterati gradjane u Srbiji da postuju zakone, drakonskim kaznama, bez izuzetka, oduzimanjem imovine, dece, dugogodisnjim kaznama u kazamatima... stoku moras dresirati, jer mi. da prostite, i nismo nista drugo.
  • hm?

    09.08.2019 14:08
    Tako je to kada zbog non stop kampanje u sred spica sezone i sabora trubaca zatvoris deonicu novog autoputa i saobracaj prebacis na Ibarsku magistralu, jer je zakazano slikanje 18. avgusta na otvaranju novog od Obrenovca do Preljine. Svako ko je isao Ibarskom zna koliko je taj put opasan za voznju, pogotovo za neiskusne vozace....
  • steva

    09.08.2019 13:52
    ibarska
    Samo budala zatvori auto put i sve preusmeri na ibarsku u vreme festivala u Guči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.