Vasiljević: Zgradu Predsedništva će i ubuduće čuvati Kobre

Ubuduće će subotom po nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića ulaz u zgradu Predsedništva obezbeđivati pripadnici specijalne jedinice Kobre sa oznakama i najverovatnije u vojnim uniformama kako ne bi bilo spekulacija o tome ko je obezbeđivao zgradu, rekla je danas savetnica za medije predsednika Suzana Vasiljević.
"Ovu zgradu jedino obezbeđuju pripadnici Kobri kao što je bilo i prošle subote", istakla je Vasiljević prilikom uklanjanja ograde ispred Predsedništva. 
 
Ona je rekla da svako ko je imao priliku da izveštava iz Bele kuće ili Jelisejske palate zna da nije moguće prići rezidencijama u kojima su predsednici države ili premijeri jer su svi državni objekti zaštićeni visokim ogradama.
 
Vasiljević je poručila da činom uklanjanja ograde žele da pokažu da je Srbija demokratska zemlja.
  • Natasa

    13.08.2019 06:13
    Vucic
    Tako i treba!
  • Dejan

    12.08.2019 23:56
    Neskovic
    Bezi dabre jure te kobre
    Ko bte
    Da bre
  • Vera

    12.08.2019 21:31
    Verarunic@gmail.com
    Ne vidim čemu toliko mlaćenje prazne slame.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija