Direktor bolnice u Pirotu uhapšen zbog nameštanja javne nabavke

Direktor Opšte bolnice u Pirotu Goran P. (54) i direktor beogradske firme "Beolaser" D.R. (59) uhapšeni su danas, saopštio je MUP.
Direktor bolnice u Pirotu uhapšen zbog nameštanja javne nabavke
Foto: Pixabay
Policija je podnela i krivične prijave protiv petoro članova komisije za javne nabavke u Opštoj bolnici u Pirotu, zbog zloupotrebe službenog položaja u pomaganju. 
 
Krivična prijava podneta je i protiv 49-ogodišnjeg muškarca zaposlenog u Opšoj bolnici u Pirotu, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i za kojim policija intenzivno traga.
 
Sumnja se da je direktor bolnice koristeći svoj službeni položaj tražio od 49-ogodišnjeg muškarca i članova komisije za javne nabavke za kupovinu elektronske ploče, da prvo prihvate ponudu preduzeća "Beolaser", iako je bila veća od procenjene vrednosti javne nabavke.
 
Potom je direktor bolnice, kako se sumnja, naložio 49-ogodišnjeg muškarca da pocepa prvu ponudu, a pod istim zavodnim brojem od direktora "Beolasera" zaprimi novu ponudu koja je bila prilagođena planiranim sredstvima javne nabavke.
 
Osumnjičenim direktorima određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.
  • Mala

    13.08.2019 14:12
    A ostali?
    Uuu, pa doobro, sredice oni to caskom
  • Aleksandar

    13.08.2019 10:57
    Cista politicka namestaljka...
  • Roger Waters

    13.08.2019 10:50
    Specijalista ili ipak ne
    1.Lažeš ti, lažima i zavišću opijeni specijalisto za ništa.
    2.On živi kao podstanar.
    3.Odličan je urolog.
    4.Ova vaša rečenica "Da Bog da te neko lečio" dovoljno govori o moralnoj strani jednog specijaliste.
    5.Vaše tri rečenice bile su dovoljne za odlučan zaključak o vašoj pismenosti, te stoga dalje o stručnosti vašoj ne želim ni da razmišljam.
    6. Tragedija bi bila da vi nekog lečite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.