Pokušao da zapali porodičnu kuću, plamen zahvatio njega i roditelje koji su ga spasavali

Muškarac srednjih godina teško je povređen u pokušaju da sa dve flaše benzina zapali porodičnu kuću u selu Lipe kod Smedereva, saznaju Novosti.
Pokušao da zapali porodičnu kuću, plamen zahvatio njega i roditelje koji su ga spasavali
Foto: 021.rs
Jedna flaša je eksplodirala i tako mu nanela teške opekotine, koje su zahvatile 70 odsto tela.
 
Da tragedija bude veća, plamen je prešao i na njegove roditelje koji su pokušali da ga spasu. Cela drama odigrala se večeras oko 19 sati nakon rasprave u porodici.
 
Prema prvim informacijama sa terena, muškarac je primljen u Opštu bolnicu "Sveti Luka" u Smederevu, odakle je urgentno transportovan na Institut za plastičnu i rekonsturktivnu hirurgiju KC Srbije.
 
Zbog teških povreda koje imaju i njegovi roditelji, razmišlja se i o njihovom transportu.
 
Uviđaj je još uvek u toku.
  • Gde ja zivim...

    19.08.2019 21:37
    Balkansko bure baruta. Prokleti azijatski temperament. Nije ni cudo sta radimo drugima, kad smo sebi u stanju da napravimo ovakve stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija