Sporan objekat na vrhu Kopaonika sreman za rušenje

Sporan objekat na vrhu Kopaonika još uvek nije porušen, a ministarka građevinarstva kaže da je sve spremno da se to dogodi.
Sporan objekat na vrhu Kopaonika sreman za rušenje
Foto: Pixabay
Ministarstvo građevinarstva Srbije spremno je da izvrši sve što je potrebno po pitanju rušenja nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku koje je najavio ministar policije Nebojša Stefanović.
 
Odgovarajući na pitanja novinara, Zorana Mihajlović je rekla da neće biti novog zakazivanja rokova za rušenje objekta od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
 
"Čuli ste ministra policije, on je rekao da će se to u najskorijem roku desiti, da neće ostati ni kamen na kamenu. Ministarstvo građevinarstva je potpuno spremno da izvrši sve što je potrebno, ako zavisi od nas, a ne zavisi od nas više. Nema ponovnog zakazivanja datuma rušenja, kada se jednom zakaže rušenje, MUP treba da kaže kada to žele da urade i onda se ide u to. Stefanović je u Novom Sadu sve rekao na tu temu", navela je Mihajlovićeva.
 
Ministar policije Stefanović je nedavno najavio da će najkasnije do kraja godine biti srušen sporni objekat.
 
"Nesporno je da je objekat nelegalan i ono što mogu da vam kažem jeste da će taj objekat do poslednje cigle biti srušen. Neće ostati trunčica od njega. Pokazaće se vladavina prava", poručio je Stefanović.
  • haha

    22.08.2019 08:57
    Čeka se nekrunisani kralj. Jer ovo je jedan novi izum. Kao što se redovno pojavljuje na otvaranju lifta, 5 metara puta, javnog wca, , pa je onda spasavao decu iz smetova, Tako će sad da se pojavi na svečanom rušenju objekta da demonstrira kako u njegovoj kraljevini vlada pravo. Možda i dodje s čekićem jer ko zna jel umeju uopšte bez njega, makar da im pokaže kako se to radi.
  • Aleksa

    21.08.2019 23:59
    Sad ce cirkus od ovoga da prave 2 meseca, po Vodjinom receptu. U normalnim zemljama ovo nije vest vec dodju sluzbe i SISTEM i odrade rusenje. Toliko nam je SISTEM truo i u raspadu da je to katastrofa.
  • ...

    21.08.2019 21:16
    Da li je i drzava spremna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.