Uhapšeni zbog napada u lokalu u Umki

Beogradska policija uhapsila je D. T. (23) i F. T. (26), zbog sumnje da su maskirani i naoružani upali u jedan lokal u Umki i teško povredili U. B. (21) usled ispaljivanja hitaca i dvojicu dvadesetdvogodišnjih mladića lakše povredili, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšeni zbog napada u lokalu u Umki
Foto: 021.rs
Uhapšeni se sumnjiče da su u lokal upali 25. jula, nakon čega su drškom pištolja naneli više udaraca oštećenom U. B, a potom ispalili više hitaca ka njemu i dvojici dvadesetdvogodišnjih mladića.
 
Takođe, policija je pretresom stana oštećenog U. B. i njegovog brata Z. B. (22) pronašla pištolj, nakon čega su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Osumnjičenima D. T. i F. T. je određen pritvor do 30 dana, dok je U. B. i Z. B. odredjeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Goran

    21.08.2019 18:55
    NANOGICA
    Dajte im nanogicu, da mogu da domore kod kuće. Taman će imati vremena da smisle koga sledećeg da osakate.
    Gde nema države, ovakvi haraju. Sve je više ovakvih slučajeva. Svi se bahate po ulicama. To je tako, zato što, oni koji bi trebali da sprovode zakon šuruju sa mafijom.
    Na televiziji nema edukativnog programa. Top ponude je rijaliti. Svako gleda kako nekoga da zavrne i namagarči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija