Deo opozicije se sastao u Beogradu, odluka o bojkotu izbora u narednih nekoliko dana

Zajednički stav Saveza za Srbiju je identičan - nema smisla učestvovati na izborima pod ovakvim uslovima odnosno ako nisu fer i pošteni.
Deo opozicije se sastao u Beogradu, odluka o bojkotu izbora u narednih nekoliko dana
Foto: 021.rs
Svaka stranka pojedinačno će u narednih nekoliko dana doneti konačnu odluku o bojkotu, izjavio je danas predsedenik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.
 
Đilas je novinarima u Beogradu, posle sastanka potpisnika Sporazuma sa narodom, rekao da će njegova stranka odlučivati o bojkotu 1. septembra, Dveri naredne nedelje, a preostale stranke koje su deo saveza u prvih 15 dana septembra.
 
On je kazao da opoziciona organizacija koje su učestvovala na sastanku iskazale stav da nisu spremne da izađu na "lažne izbore", i da će odluku o bojkotu doneti u narednom periodu ili kada izbori budu raspisani.
 
Đilas je rekao i da je svestan da odluka o bojkotu nije laka ali da on ne očekuje velike napretke u procesu demokratizacije i oslobađenja medija.
  • JS

    26.08.2019 15:20
    Zagarantovana pobeda
    Jedino sto ja vidim kao rezultat bojkota je sigurna pobeda vladajuce stranke. Fer izbore imati necemo, ali sto vise bude glasalo protiv njih, ublazice efekat svih pokojnih i penzionera sa birackog spiska koji ce glasati za.
  • Lexv

    24.08.2019 12:34
    Bot
    Cim vidim u komentaru rec 'itekako' znam da je u pitanju bot. Ajde botovi, budite bar malo uverljivijii i prestanite da koristite reci i slozenice iz stranacke kuhinje kao sto su:itekako, bez sumnje, gradjani ce prepoznati i jos bar 20 slicnih.
  • studenatjoe

    24.08.2019 10:03
    Levicari sa desnicarima u jednoj koaliciji, nasuprot njih liberali u koaliciji sa ultra desnicarima...Vama ne treba novi zakon, vec novi mozak, svima djuture...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.