Pao sistem, obustavljen saobraćaj prema Mađarskoj

Na prelazima prema Mađarskoj, zbog pada sistema mađarske granične kontrole, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila, saopštio je AMSS.
Zbog toga su na izlazu iz zemlje na Horgošu formirane kolone od preko pet kilometara u sedam izlaznih traka, a na Kelebiji od preko tri kilometra u dve izlazne trake.
 
Velike gužve bile su na granici još jutros. RTS je ranije javio da se na Horgošu, da bi se stiglo do graničnog prelaza, čekalo najmanje pet sati, a zatim su bila potrebna još tri sata da bi se ušlo u Mađarsku.
 
Alternativni prelaz je Bački breg, koji takođe radi 24 sata. 
 
Zadržavanje na Batrovcima na izlazu iz Srbije je sat vremena, a na prelazu Gostun 45 minuta.
 
Dodajmo da je uprava granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije postigla je dogovor sa kolegama iz Mađarske o prevođenju Graničnog prelaza "Horgoš 2" u prelaz koji će danas do 19.00 časova biti korišćen samo za izlazak iz Srbije, odnosno za ulazak u Mađarsku. Više o tome čitajte OVDE.
  • Komifo

    26.08.2019 11:06
    Pa to što su nam Mađari pobegli za jedan civilizacijski stepenik apsolutno ne znači da su sposobni da funkcionišu kao normalno društvo. Samo pogledajte ko im je na vlasti i sve će vam biti jasno.
  • Gorus

    24.08.2019 16:43
    Kakve Evropska unijA ima veze sa tim sto Srpski krimosi i komunisti imaju granicne prelaze i ogranicavaju slobodu kretanja? Pa da nema tih granicq Srbija bi bila slobodna zemlja a vecina sadasnjih politicara u zatvoru ili na poternicama.
  • 6r

    24.08.2019 15:48
    Treba da padne komunizam u Srbiji 9nda ce sve biti kako treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.