VIDEO: Maskirani i s palicama upali na autoput i razlupali vozila, među njima i jedno iz Novog Sada

Policija traga za maskiranim napadačima koji su u noći između utorka i srede izleteli na autoput "Miloš Veliki" kod Mislođina i naoružani palicama lupali vozila.
VIDEO: Maskirani i s palicama upali na autoput i razlupali vozila, među njima i jedno iz Novog Sada
Foto: Pixabay (ilustracija)
Tom prilikom povređene su tri osobe. 
 
Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada na kojem se vidi kako nekoliko muškaraca sa kapuljačama na glavi i prekrivenog lica sa bakljama i palicama u rukama trče ka vozilima i lupaju po njima.
 
Pojedini mediji prenose da napadači pripadaju navijačkoj grupi.
 
Napadači su nešto iza ponoći izleteli na autoput i krenuli palicama da lupaju automobile. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.
 
"Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama", kaže za "Blic" dobro obavešten izvor.
 
Nekoliko metara dalje polupan je "sitroen" stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.
 
 
Kako "Blic" sazanej od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.
 
Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.
  • Milos

    01.09.2019 15:37
    Navijacko-huliganska drzava! Sta ocekivati drugo od ovih na vlasti kad su ljubitelji tribina?
  • Rada

    30.08.2019 09:59
    Previše je aktera da se ne bi otkrilo ko je,mada...vrv će iskoristiti neko da to nije neko nego neko drugi.
  • JS

    30.08.2019 00:13
    Nije mi jasno
    Zaustavljaju te ljudi sa palicom i fantomkom na sred auto puta i ti im stanes? Tek tako? Ne razumem...

    Nesto mi tu opasno smrdi.. Kanda mi se cini da je neko precutao uzrok a i mozda jos po nesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".