Preminula i druga osoba ranjena u pucnjavi u Prištini

Kliničko bolnički centar Kosova potvrdio je da je preminula i druga osoba ranjena danas u oružanom sukobu u Prištini.
Preminula i druga osoba ranjena u pucnjavi u Prištini
Foto: Pixabay
"Preminula je i druga osoba koja, uprkos naporima lekara, zbog teškog stanja nije uspela da preživi", kaže se u saopštenju KBCK za portal koha.net.
 
U oružanom sukobu koji se dogodio danas oko 16 časova u ulici Muharem Fejza ranjene su četiri osobe, tri iz jedne i jedna iz druge porodice.
 
Jedna osoba je umrla nekoliko minuta nakon pucnjave. I dvojica ranjenih su u teškoj zdravstvenoj situaciji.
 
Prema informacijama koje su do sada poznate, do sukoba je došlo zbog imovinskih problema između porodica Mehmeti i Rafuna.
 
Preminuli su B. Mehmeti i M. Rafuna, dok su ranjeni G. Rafuna (1943), i F. Rafuna (1968).
 
Policija je u medjuvremenu uhapsila dve osobe osumnjičene kao učesnike u oružanom sukobu, dok su prema izjavama iz policije tokom sukoba korišćeni pištolji i puške.
 
Prema rečima svedoka, tokom pucnjave su korišćeni kalašnjikovi. Među povređenima je i osoba koja je pokušala da smiri situaciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.