Poginuo reper Gru

Reper i di-džej Dalibor Andonov Gru poginuo je danas, u 47. godini, kod Nautičkog kluba "Zemun", nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu, saznaje Blic.
On je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji.
 
Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta. Uviđaj je u toku.
 
Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu, iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd.
 
Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da peva. Muzikom se počeo baviti odmah nakon srednje škole. Neko je vreme trenirao vaterpolo. U slobodno vreme je voleo da skija i igra košarku.
 
Sa pesmom "Biću tu" je postao najpopularniji reper 1996. godine. Otac je dvojice sinova.
  • Novosadjanka

    12.09.2019 12:52
    RIP
    Saucesce porodici. Decaci su divni i hrabri, jako mi je zao
  • BojaNS

    10.09.2019 15:29
    Jedne sekunde je bilo mirno i u delicu sekunde, niotkuda, snazan vetar kod mene. Upravo taj snazni vetar je i iznenadio Grua. Bas mi je zao.
  • Misko

    10.09.2019 01:05
    Neka ti je laka zemlja LEGENDO, hvala ti na svemu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.