Ministar Nedimović u emisiji citirao rečenicu Kristijana Golubovića iz "Vidimo se u čitulji"

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović gostovao je danas u jutarnjem programu televizije Hepi i tokom gostovanja citirao Kristijana Golubovića.
Naime, tok razgovora je otišao toliko daleko da je ministar voditelja Milomira Marića upitao da li igra igre na sreću, na šta je dobio negativan odgovor, a onda je ministar uzvratio da ako već ne igra, ne može ništa ni dobiti.
 
Marić je na to rekao da se nešto može postići samo mukotrpnim radom, iako svi kažu da se od rada niko nije obogatio. Na ovu Marićevu opasku ministar je nastavio rečenicu rekavši: "Hiljade i hiljade sklekova."
 
Ova rečenica je inače poznata po tome što ju je izgovorio Kristijan Golubović, poznat po nizu teških krivičnih dela, i jedan od "junaka" kultnog dokumentarca oko srpskim kriminalcima 90-tih - "Vidimo se u čitulji".
 
"Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening", pričao je Golubović u filmu.
 
  • Novosađanka

    10.09.2019 16:58
    Pff
    Jedan ministar gostuje kod Marića. To je dovoljno porazno, citiranje kriminalca je tu samo šlag na tortu.
    Šta smo dočekali...
  • Vera

    10.09.2019 15:35
    Kolko hoćeš
    Budala kolko hoćeš,nemoraš ih tražiti
    Sami se javljaju
    Nedimović dalabu.
  • Vera

    10.09.2019 15:34
    Kolko hoćeš
    Budala kolko hoćeš,nemoraš ih tražiti
    Sami se javljaju
    Nedimović dalabu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.