Oštetio EPS za za 3,7 miliona dinara, obijao trafo stanice u Zaječaru

Policija u Boljevcu je uhapsila G. K. (43) iz tog mesta zbog sumnje da je izvršio 12 krađa na štetu "Elektroprivrede Srbije" i oštetio to preduzeće za 3,7 miliona dinara, saopštila je Policijska uprava u Zaječaru.
Oštetio EPS za  za 3,7 miliona dinara, obijao trafo stanice u Zaječaru
Foto: Pixabay
Sumnja se da je on od maja 2018. do avgusta ove godine obijao trafo stanice i iz njih istakao ulјe.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.
  • Bane

    13.09.2019 11:16
    Bane
    E druze na tebi se slomila kola. Koliko kradu tvoi direktori ti si mala maca ali neka si uradio bar da zadrzis deo novca pa dati nebude zao.
  • mile

    13.09.2019 06:32
    Sefovi ga unistavaju konstantno vec godinama pa nikom nista, jos u I nagradjeni visokoim primanjima a ovaj nahebo za sicu gledajuci koliko ovi kradu I upropastavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.