Milan Radoičić tužio Radu Trajković zbog "povrede ugleda i časti"

Potpredsednik Srpske liste kojeg kosovsko tužilaštvo sumnjiči za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, Milan Radoičić, podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu protiv predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova, Rade Trajković, zbog povrede ugleda i časti, prenosi KoSSev.
Ovo je saopštila rada Trajković na svom Tviter profilu, navodeći da će se braniti "poligrafom", a potvrdio je i Radoičić u razgovoru za KoSSev. "Tačno je", kratko je odgovorio ne želeći dalje da za KoSSev komentariše.
 
"Radoičić se nalazi na međunarodnoj poternici, njegov jatak je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Oni ne žele, iako su priznali institucije pravosuđa Kosova, da Radoičić dođe i dokaže svoju nevinost, da skine sa sebe hipoteku Srbina koji je učestvovao u organizaciji ubistva najčestitijeg među nama“, kazala je Trajković nedavno gostujući na N1.
  • Dragan

    14.09.2019 11:56
    Koji ugled i čast?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija