Stefanović: Nagrade policajcima zbog zaplene tone i po marihuane

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, povodom zaplene tone i po marihuane na Gradini, da je reč o jednoj od najvećih zaplena koju je srpska policija imala u poslednjih desetak godina.
"Želim da pohvalim ozbiljan trud pripadnika granične policije koji su napornim višemesečnim radom došli do informacija čiji je rezultat ova velika zaplena. Reč je o nastavaku borbe protiv narko-trafikinga i drago mi je da policija vraća poverenje građana i da je vrlo ozbiljna kada je reč o sklanjanju droge sa naših ulica", naveo je ministar.
 
Poručio je pripadnicima policije da nastave sa ovim operacijama i da se do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom.
 
"Zbog ove velike akcije i dobro primenjenog policijsko-obaveštajnog modela i svega onoga na čemu se naporno radi u Direkciji policije, uručiću nagradu direktoru policije, načelniku Uprave granične policije, ali i svima onima koji su učestvovali u ovoj akciji", rekao je ministar.
 
Policija je na graničnom prelazu Gradina, u kamionu koji je vozio D.P. (44), pronašla marihuanu koja se nalazila u džakovima među stočnom hranom.
  • skeptik

    14.09.2019 17:39
    Izbori ?
  • Vojvosadjan

    14.09.2019 16:58
    Doktore kolika će biti nagrada za likove koji istraže ilegalan izvoz oružja iz ove samo geografski evropske favele zvana Srbija? Da ne pričam kad I na koliko godina robije će biti osuđeni glavni krivci (ne egzekutori) pogibije dvoje službenika naše ambasade u Libiji?!
  • Maksa,Novi Sad

    14.09.2019 16:56
    Nagrade za nešto što su uradili i što im je u opisu posla!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija