Brnabić: Moje učlanjenje u SNS je formalnost

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je za "Blic" da je veoma svesna svih problema LGBT zajednice u Srbiji, i da ona nije LGBT predsednica Vlade Srbije nego predsednica Vlade Srbije koja je LGBT.
Brnabić: Moje učlanjenje u SNS je formalnost
Foto: 021.rs
"Verujem da su svi videli vest da se moja partnerka porodila ali niste mogli da vidite vest da sam ja postala roditelj jer mi zakon tako nešto ne dozvoljava. Tako da sve to i ja svakog dana osećam na svojoj koži. Ono što sam pokušala da uradim jeste da svojim primerom utičem pozitivno na ljude u Srbiji koji iz raznoraznih razloga osporavaju LGBT prava. Želela sam da kroz mene vide da se LGBT zajednica ni u čemu ne razlikuje od heteroseksualne", rekla je Brnabić.
 
Odgovarajući na pitanje gde sebe vidi posle narednih parlamentarnih izbora, ona je rekla da je trenutno fokusirana isključivo na važne projekte za koje želi da budu završeni u mandatu ove vlade, kao i na neke analize i predloge koje bi želela da ostavi kao polaznu tačnu sledećoj vladi.
 
Navela je da je "pitanje formalnosti" njeno učlanjenje u Srpsku naprednu stranku.
 
"Ova stranka, odnosno njeni članovi i ja smo već duže isti tim. Slavimo zajedničke uspehe koji su ujedno uspesi naše zemlje i borimo se zajedno protiv zajedničkh izazova. Biti tim sa nekim je mnogo više od toga da li ste potpisali neki papir", rekla je Branbić.
  • Petko

    16.09.2019 21:15
    Srbin
    SNS nema nista protiv da redove pojaca premijerka.Takav kadar moze samo jos dodatno ojacati stranku.
  • Petko

    16.09.2019 21:11
    Srbin
    Kalibar politicarke poput Ane Brnabic,svakako da bi pojacala SNS.!
  • SRB

    16.09.2019 17:10
    @Ljubomoran?
    Zvučiš kao da si ostao gladan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija