Stefanović negirao da je firma koja izvozi oružje u vlasništvu njegovog oca

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović negirao je da je firma GIM, koja se bavi izvozom naoružanja, u vlasništvu njegovog oca Branka Stefanovića i da je njegov otac predstavlja.
Stefanović negirao da je firma koja izvozi oružje u vlasništvu njegovog oca
Foto: 021.rs
Na pitanje o dokumentima portala "Arms voč" u kom se povezuje firma GIM i izvoz oružja u Saudijsku Arabiju koje kasnije završava u Jemenu, on je kazao da je to "samo parče papira koje ne znači ništa".
 
Govoreći o tom portalu, on je rekao da ga ne bi nazvao međunarodnim, već portalom "koji prati stotinak ljudi".
 
On je rekao i da Srbija oružje izvozi samo u države koje imaju provereni status i da Srbija ne izvozi oružje u Jemen.
 
Portal "Arms voč" objavio je ranije da minobacačka municija iz Krušika, preko firme GIM i kompanija iz SAD odlazi u Saudijsku Arabiju, odakle nalazi put do terorista u Jemenu. Taj portal je tvrdio da je u sve umešan i Branko Stefanović, otac ministra Nebojše Stefanovića.
 
Nakon objavljivanja dokumenata o tim tvrdnjama, sajt je na tviter nalogu naveo da je njihov portal pod neprekidnim hakerskim napadima koji dolaze iz Srbije, zbog čega je njihov sadržaj nedostupan.
  • Ana Marija

    18.09.2019 18:12
    Oruzije
    Vise ne znaju sta da izmisljaju pa je na red i trgovina oruzjem. Strasno.
  • Zoki

    18.09.2019 17:58
    Doktorat je isto tako samo parče papira koji ne znači ništa.
  • BozaB

    18.09.2019 17:14
    Ocigledno su u pitanju napadi opozicije bez ikakvih dokaza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.