Ministar rada najavio da će i on lično ići u inspekciju protiv rada na crno

Ministar za rad Zoran Đorđević razgovarao je sa direktorom Inspektorata za rad Stevanom Đurovićem o akciji pojačanih vanrednih inspekcijskih nadzora, u kojima će i lično učestvovati, kako bi se "rad na crno" iskorenio na najbolji i najefektivniji način.
Ministar rada najavio da će i on lično ići u inspekciju protiv rada na crno
Foto: 021.rs
Opsežna akcija pojačanih inspekcijskih nadzora pokrenuta je po nalogu ministra, a akcenat je stavljen na oblast radnih odnosa i bezbednosti i zdravlja na radu, u delatnosti građevinarstva, ugostiteljstva i u uslužnim delatnostima, navodi se u saopštenju.
 
"Borba protiv sive ekonomije biće nastavljena i u narednom periodu, jer nam je cilj da rad na crno svedemo na minimum", rekao je Đorđević koji najavljuje da će država voditi računa o poslodavcima koji rade u skladu sa zakonom i poštuju prava radnika, dok će onima koji krše zakon uvesti strože kazne.
 
"U narednim danima očekuju nas pojačani inspekcijski nadzori svih delatnosti. Oni će biti sprovedeni tokom dana i noći na čitavoj teritoriji države Srbije, a direktor i ja ćemo i lično učestvovati u tome", rekao je Đorđević.
  • Crnac

    20.09.2019 10:31
    Thhhhhhhhhhh
    Ja radim na crno u GEM company - kao radnik obezbedjenju, vec cetri meseca u Tempu, zasto niste dosli do sad??????
  • mila

    20.09.2019 03:00
    nista od toga
    Gospodine ministre da ste hteli mogli ste to uraditi do sad. Koliko ste na vlasti? Nista od toga. Bice tresla se gora rodio se mis.
  • Bili Kid

    20.09.2019 00:31
    Pa paaaa Zorane, polako ali sigurno se vracas soferskom sedistu tamo gde ti je i mesto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija