Vučić: Otvaramo fabriku u Drvaru

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će u Drvaru, većinski srpskom gradu u Federaciji BiH, biti osnovan i napravljen jedan manji pogon domaće fabrike.
Vučić: Otvaramo fabriku u Drvaru
Foto: 021.rs

Fabrika će biti u državnoj svojini i trebalo bi da ima više od 100 zaposlenih.

"To je naša konkretna pomoć, stvari o kojima želimo da razgovaramo i način na koji želimo da ih rešavamo", podvukao je Vučić na pres konferenciji nakon sastanka sa političkim predstavnicima Srba iz RS.

Predsednik Srbije je preneo novinarima da se na sastanku razgovaralo o nastavku pružanja podrške Srpskoj, da je postignuta puna saglasnost svih i da će Srbija nastojati da ekonomski pomogne koliko može i Republici Srpskoj, ali i Federaciji BiH, naročito tamo gde živi srpski narod.

  • Novosadista

    22.09.2019 05:43
    Bezte
    Alo botovi. NE MOJ TE unistiti i ovu stranicu vasim jednolicnim komentarima... Ovde dole ako niste primetili stoji nisam robot. A vi pisete kao roboti. Bez imalo grama mozga. Samo sta vam se govori...
  • mila

    21.09.2019 22:25
    Svaka cast
    Volela bih kad bi nas predsednik postio selo S.Krstur na severu Banata. Verovali ili ne za Krstur i Djalu ne postoji autobus koji ide direktno iz N.Sada. Tamo su samo sahrane, Selo nestaje. Mladi odose svi na rad u Madjarsku.
  • Gambino

    21.09.2019 20:51
    Koks ili Hors
    Braćala na fabrici gudre se najviše zaradi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija