Tri molotovljeva koktela bačena na kuću saobraćajnog inspektora u Prokuplju

Za sada nepoznata osoba bacila je oko 2 časa posle ponoći u Ulici Danila Kiša tri molotovljeva koktela u dvorište Gradimira Milosavljevića, saobraćajnog inspektora Gradske uprave Prokuplja, prenose Južne vesti.
Povređenih nema, a ovo je inače drugi napad na njegovu imovinu, nakon što mu je u junu ove godine, takođe u dvorištu, zapaljen automobil.
 
Kako je Južnim vestima potvrđeno u prokupačkoj policiji, incident je prijavljen u 2:10 časova. Bačeni kokteli izazvali su manji požar u dvorištu 60-godišnjeg inspektora, ali je vatra ubrzo ugašena. Milosavljević za Južne vesti kaže da mu je bezbednost ugrožena i da je jutros sasvim slučajno primetio vatru koju je sam ugasio, a da su tri zapaljive flaše završile u njegovom dvorištu.
 
Podsetimo, 1. juna ove godine, Milosavljeviću su još uvek nepoznate osobe zapalile i automobil koji se nalazio u dvorištu, a počinioci do danas nisu pronađeni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.