Saobraćaj na autoputu kod Beograda bio zaustavljen zbog navijača

Saobraćaj na autoputu kod Beograda u blizini robne kuće Ikea juče je na neko vreme bio zaustavljen pošto je grupa navijača blokirala saobraćaj i palila baklje.
Saobraćaj na autoputu kod Beograda bio zaustavljen zbog navijača
Foto: 021.rs
Na pitanje Insajdera da li je neko zbog ovog slučaja priveden imajući u vidu da je saobraćaj bio u blokadi kao i da su navijači koristili pirotehnička sredstva, u policiji kažu da su vinovnici bili upozoreni nakon čega su se vratili u autobuse i nastavili put ka Beogradu.
 
Agencija Beta prenela je ranije da su građani koji su bili na licu mesta, ovoj agenciji rekli da su od prisutnih policajaca dobili informaciju da neće intervenisati jer su navijači "napravili lepu sliku".
 
Dodali su da tokom ovog incidenta nije bilo povređenih.
 
 
Na pitanje Insajdera da li je tačno da policija nije reagovala u Birou za informisanje MUP-a navode da je "policija odmah po saznanju o dešavanjima na autoputu poslalala pojačane policijske snage u vidu pripadnika Policijske brigade, koji su upozorili vinovnike, nakon čega su se oni vratili u autobuse i nastavili put ka Beogradu".
 
"Policija je obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo dostavljanje izveštaja, što će policija i učiniti", dodaje MUP u odgovoru Insajderu.
 
Mediji prenose da su u pitanju navijači Crvene zvezde čiji klub danas igra sa fudbalskim klubom Olimpijakos u 2. kolu Lige šampiona. Kako prenose, nekoliko autobusa sa navijačima Olimpijakosa stiglo je juče u Beograd pa ih je kod Bubanj potoka sačekala grupa navijača Crvene zvezde.
  • @Vlada

    01.10.2019 19:34
    Da li ste ljuti ?
  • Vlada

    01.10.2019 13:46
    @Петровград

    Netačno. Huliganima, korumpiranim političarima, ratnim zločincima, zatucanim popovima, menjačima naziva mesta i raznim srBskim častima je zajedničko da svoju glupost i kriminal pravdaju srpstvom - dokle god društvo to opravdanje prihvata, to je ono što se srpstvom smatra.
  • Sremac

    01.10.2019 13:33
    Stranačko glasačko telo, batinaši i topovsko meso po potrebi. Sve pod dirigentskom palicom DB-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.