Sin ubio majku

Žena stara 56 godina ubijena je prošle noći u beogradskom naselju Kaluđerica, a za ubistvo je osumnjičen njen 20-ogodišnji sin.
Sin ubio majku
Foto: Pixabay
Kako prenose mediji, on se sumnjiči da je majku više puta ubo nožem u grudi, a potom u vrat. Hitna pomoć je ubrzo stigla, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.
 
Ubistvo se dogodilo u Gračaničkoj ulici, gde su majka i sin živeli u iznajmljenom stanu.
 
Mladić je pobegao sa mesta zločina, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Po nalogu Tužilaštva sproveden je u policijski pritvor. Pronađen je i nož koji je ubica koristio.
 
Dalja istraga utvrdiće motiv porodične tragedije.
  • @Za ovog @

    02.10.2019 20:25
    Ja se bavim lecenjem, ne treba mi, da se bavis i ti, znao bi koliko ljudskih bica ne zasluzuju tako da se nazovu, a proizveli su dete, kojem su zivot unistavali od rodjenja. To moze biti i ovaj slucaj, ne znamo.
  • Za ovog @

    02.10.2019 14:04
    Prijatelju nisi normalan. Moraš na lečenje, ako već tamo nisi, da se i tebi ne dogodi isto.
  • @Новосађанин

    02.10.2019 13:19
    Izvesno je samo da ga je rodila, a sve ovo ostalo moze a ne mora biti. Tvoj sastav govori samo o tebi samom, a nista o ovom slucaju jer prosto nema ni jedan podatak, a tvoj slucaj nije zanimljiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija