Sin ubio majku i pretukao babu u Bogatiću

Dvadesetšestogodišnji muškarac je pretukao majku (63) u dvorištu preko puta njihove porodične kuće u Bogatiću i udario babu u glavu (86), nezvanično saznaje RTS.
Sin ubio majku i pretukao babu u Bogatiću
Foto: 021.rs (ilustracija)
Majka je podlegla povredama, dok je baka prevezena u bolnicu. Nezvanično se osumnjičeni opirao hapšenju i nasrnuo na policajce. Prema rečima očevidaca, bio je u potpunom nervnom rastrojstvu.
 
U toku je istraga. Prema prvim informacijama, u ovom domaćinstvu nikada nije bilo prijava nasilja, a osumnjičeni nije imao problema sa zakonom.
 
Ovo je drugi ovakav zločin za manje od 24 sata. U beogradskom naselju Kaluđerica sinoć se dogodilo ubistvo 56-godišnje žene koju je, kako saznaje RTS, sa više uboda nožem usmrtio dvadesetogodišnji sin.
  • Sto dalje

    02.10.2019 21:01
    Odavde
    Napredna nacija u naprednoj drzavi.
  • Dotle

    02.10.2019 20:14
    Dok svi ne isceznu sa ovih prostora.
  • SUMP

    02.10.2019 19:13
    Dokle?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija