Ukrali 200 kg šrafova na pruzi kod Futoga

Protiv četvorice maloletnika policija će podneti krivične prijave, zbog sumnje da su demontirali i odneli oko 200 kg šrafova sa pruge Novi Sad - Futog.
Protiv četvorice maloletnika policija će podneti krivične prijave, zbog sumnje da su demontirali i odneli oko 200 kg šrafova sa pruge Novi Sad - Futog.

Oni se terete da su, od 1. do 8. aprila, skidali šrafove i prodavali ih kao sekundarne sirovine. Deo ukradenih šrafova je pronađen i biće vraćen  Železnicama Srbije.

U zavisnosti od procene ovog preduzeća u kojoj je meri, krađom šrafova, narušena bezbednost na pruzi, protiv osumnjičenih će biti podnete odgovarajuće prijave, saopštila je policija.

  • brnja

    16.04.2011 13:37
    to momci xDDDDD
  • 12.04.2011 07:54
    Protiv lopova podneti tužbe za pokušaj ubistva! Mogao je voz da naiđe izleti iz šina i neko nastrada...
  • jo.

    11.04.2011 17:20
    eh da je z******cija...
    sve to potice od kucnog vaspitanja... vozovi i ovako kasne, pa jos kad ne budu mogli da se krecu uopste blago nama! roditelji da plate stetu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.