Vodoinstalater otkrio prisluškivač u sestrinskoj sobi Doma zdravlja u Trgovištu

Nakon što je vodoinstalater slučajno pronašao prisluškivač u sestrinskoj sobi Doma zdravlja u Trgovištu, zaposleni kažu da nisu u panici, iako još ne znaju da li je reč o "ljubavnoj aferi ili političkom prisluškivanju".
Vodoinstalater otkrio prisluškivač u sestrinskoj sobi Doma zdravlja u Trgovištu
Foto: Pixabay
Kako pišu Južne vesti, iz Osnovnog tužilaštva u Vranju poručuju da se radi veštačenje "bubice", nakon čega će se pokazati u kom pravcu će ići dalja istraga. Iako je prisluškivač pronađen slučajno, iz Tužilaštva ipak kažu da ostale prostorije Doma zdravlja nisu pregledane.
 
Direktor Doma zdravlja Novica Živanović kaže da su zaposleni u čudu da se tako nešto uopšte i dešava. 
 
"Rukovodstvo Doma zdravlja u potpunosti podržava napore policije i Tužilaštva da se što pre utvrdi činjenično stanje i da svi umešani odgovaraju za svoje postupke. Svima nam je u interesu, pre svega kao ljudima, da se skine veo sumnje i ljage što pre", navodi Živanović.
 
Jedan od zaposlenih u Domu zdravlja u Trgovištu sa kojim su novinari razgovarali, kaže da većina medicinskog osoblja nije u panici, ali su iznenađeni, iako su mislili da ništa više od onoga što se tamo dešava ne može da ih iznenadi.
 
"Ja sam iznenađen i osuđujem taj potez, bilo da se radi o ljubavnoj aferi ili političkom prisluškivanju. Zabrinut sam kao radnik Doma zdravlja i kao građanin", kaže jedan od radnika, prenose Južne vesti.
 
Iza ogledala u prostoriji koju koriste medicinske sestre u Domu zdravlja u Trgovištu, vodoinstalater je u sredu, 2. oktobra, pronašao mali uređaj sa memorijskom karticom za koji se ubrzo ispostavilo da je prisluškivač, a istraga o motivima, ali i krivcu još traje.
  • krle

    10.10.2019 11:35
    To je deo folklora ovog nesrećnog naroda.
  • /

    10.10.2019 08:54
    /
    taj se vise nece baviti vodoinstalaterstvom
    ako je ova vest istinita
  • Krempite

    10.10.2019 07:43
    Znam devojku koja ke radila u poslasticarnici i koju je gazdarica, tj vlasnica radnje, snimala kamerom koja je bila postavljena unutra. A da ih i prisluskuje su shvatili kada bi "gazdarica" dosla i spomenula stvari o kojima su razgovarali dok nije bila tu. Jos jednom, to se desavalo u poslasticarnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.