Bez protesta taksista tokom vikenda

Tokom vikenda neće biti protesta taksista u Beogradu, a od ponedeljka se menja termin i vreme trajanja protesta, pa će kolone taksi vozila centrom grada ići od 14 do 17 časova, najavio je danas predstavnik Ugovorne taksi komore Boško Vukojević.
Bez protesta taksista tokom vikenda
Foto: 021.rs (ilustracija)
On je precizirao da će biti blokiran Trg Slavija i Savska ulica u oba pravca, što znači da će biti blokiran prilaz mostu Gazela, kao i starom Železničkom mostu.
 
Vukojević je dodao i da taksisti koji protestuju već dve nedelje, nemaju nameru da blokiraju autoput.
 
"Vreme će pokazati da su taksisti u pravu i da se ne bore samo za svoju delatnost, već za poštovane zakona i isti ovaj narod koji nas sada satanizuje", rekao je Vukojević.
 
On je građanima poručio da ukoliko taksisti budu primorani na dodatnu radikalizaciju, to će biti na njihovu, a ne na štetu Beograđana.
 
"Vi ćete moći nesmetano da nastavite vaše idealne živote", zaključio je Vukojević.
  • White

    12.10.2019 10:59
    Jbg. mora se i zaraditi nesto...
  • Pravdoljub

    12.10.2019 08:04
    Mislite mali i o drugima
    Ne sporim pravo svakoga da na razne načine iskazuje svoje nezadovoljstvo, ali itekako imam protiv da neko misli samo na sebe, a time pravi probleme drugima. Pojednostavljeno, borite se za ono što smatrate da vam pripada, ali nikada ne blokirajte pravo drugima da drugačije misle. O tome da u vreme najvećih gužvi građanima ne dozvoljavate da koriste sve putne pravce, sebično misleći samo na sebe a ne i na nas i naše porodice znači da ste izgubili razumevanje i podršku građana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija