Predsednik sindikata Sloga u beogradskom Parking servisu pokušao da se samozapali

Predsednik sindikata "Sloga" u beogradskom "Parking servisu" Dragan Ljubić pokušao je danas oko 10 časova u znak protesta da se samozapali kod prostorija tog preduzeća na Mostarskoj petlji.
Ljubića je u tom činu sprečila policija koja ga je odvela u policijsku stanicu Savski Venac, gde on trenutno daje izjave zbog samog čina ali i zbog pretnji, šikane i progona koje doživljavaju on i članovi sindikata Sloga, navode u ovom sindikatu.
 
"Do ovog je došlo nakon što je od strane više članova sindikata pozvan da mu daju izjave, jer im se preti da moraju da se iščlane iz sindikata Sloga ukoliko žele da zadrže posao. Na čin samozapaljenja Ljubić je odlučio nakon što je problem pretnji, šikane i mobingovanja njega i članova sindikata od strane poslodavca i njihovih saradnika i ranije prijavljivan, da je slato više dopisa direktoru JKP 'Parking Servis' i čelnicima Grada Beograda i da se na isto do današnjeg dana nije reagovalo", poručuju u "Slozi".
  • Gary

    15.10.2019 14:58
    @Dejan&Sovra
    Ona je rekla samo istinu, a ona krimose jako boli.
  • Sovra

    15.10.2019 05:24
    Lenka
    Pogresila si novine. Ovo nije informer i kurir. Ili si za predhodne novine placena,a ovde pises volonterski.
  • Dejan

    14.10.2019 18:08
    A
    Lenka,toliko gluposti si napisala da je bolje da ne pises vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.