Saša Radulović ponovo na čelu pokreta "Dosta je bilo"

Saša Radulović izabran je danas ponovo za predsednika pokreta Dosta je bilo (DJB), na sednici skupštine u Sava centru, na kojoj je za njegovu zamenicu izabrana Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić, saopštio je DJB.
Saša Radulović ponovo na čelu pokreta "Dosta je bilo"
Foto: Medija centar Beograd
U obraćanju nakon izbora za predsednika DJB, Radulović je rekao da reč neodgovornost najbolje opisuje svaku vlast u Srbiji u poslednjih 30 godina, "jer je za to vreme čitava država opljačkana, a ispada da za to niko nije kriv jer svaka nova vlast štiti onu prethodnu i nastavlja da radi isto".
 
On je ocenio "da je Srbija danas u izuzetno ozbiljnoj situaciji, da smo postali kolonija i da nam preti nestanak, jer kvalifikovana radna snaga odlazi u Nemačku, a nekvalifikovana u Srbiji mota kablove u nemačkim kompanijama kojima neodgovorna vlast plaća subvencije od 10.000 evra po radnom mestu".
 
Uz izjavu da "DJB u politiku donosi odgovornost", Radulović je rekao da pokret čine građani kojima se patriotizam podrazumeva, kosmopolite, ljudi koji žive od svog rada i bore se protiv svih parazita koji žive na grbači drugih.
 
"Nakon izbora novog rukovodstva, DJB nastavlja svoju bespoštednu i beskompromisnu borbu za Srbiju u kojoj se lepo i rado živi", navedeno je u saopštenju.
  • Зачуђен

    19.10.2019 21:58
    Ало!
    Доста (га) је било...
  • Nikolaj

    19.10.2019 20:42
    Zaključci
    Svi sposobni, vešti, talentovani experti... A nijedan se nije vratio svom poslu u struci?
    Jesu li oni lepkom pričvršćeni za politiku? Kada bi svim partijama ukinuli finansiranje iz budžeta i donacije javnih poduzeća, nebi ih bilo na stotine kao dada
  • Predragg

    19.10.2019 19:28
    Dobrodosli su svi normalni koji zele razmontirati Hordu,radikale na odvikavanju .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.