Sedmogodišnjak pao sa trećeg sprata zgrade u Nišu, zadobio lake povrede

Sedmogodišnji dečak iz Niša pao je jutros oko 4 časa sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu, sa visine od oko devet metara, i samo čudom prošao sa lakim povredama.
Sedmogodišnjak pao sa trećeg sprata zgrade u Nišu, zadobio lake povrede
Foto: 021.rs
U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u tom gradu prijavljeno da je primljen dečak koji je pao sa trećeg sprata zgrade i da je o slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.
 
Kako prenosi Blic, dečak se probudio u toku noći i krenuo da traži majku, pa je pokušao da preskoči sa terase na terasu. On je pao je na travnatu površinu ispred zgrade.
 
U Kliničkom centru u Nišu kažu da dečak nije teško povređen već da ima samo nagnječenja i kontuzije i da je zadržan zbog opservacije.
 
"Očekuje se da nakon nekoliko dana bude pušten na kućno lečenje", kažu u KC Niš.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.