CINS: Stručna komisija potvrdila odluku da doktorat Malog nije plagijat

Na današnjem sastanku koji je sazvao dekan Fakulteta organizacionih nauka (FON) Milija Suknović raspravljalo se o stručnom mišljenju komisije ovog fakulteta da li je doktorat Siniše Malog plagijat ili ne.
CINS: Stručna komisija potvrdila odluku da doktorat Malog nije plagijat
Foto: 021.rs
Iako dekan nije želeo da kaže šta je Stručna komisija odlučila, CINS saznaje da je potvrdila svoju pređašnju odluku da doktorat Siniše Malog nije plagijat.
 
Dekan je sastanak šefova katedri i redovnih profesora sazvao juče popodne. Po pravilu bi mišljenje Stručne komisije moralo da se nađe pred članovima Nastavno-naučnog veća (NNV), koje treba u ime FON-a da donese konačnu odluku o doktoratu.
 
Nakon sastanka, dekan Milija Suknović je izjavio samo da se raspravljalo o mišljenju Stručne komisije "koje je doneto ali nije potpisano" i rekao je da će se sastanak nastaviti i sutra.
 
Prema izvorima CINS-a, mišljenje Stručne komisije je da doktorat Malog, iako nije akademski čestit, nije plagijat. Isti izvor kaže i da je Suknović odbio da prisutnima na sastanku da mišljenje komisije već je prisutne obavestio o njegovoj sadržini.
 
Sastanku su pored dekana prisustvovali šefovi katedri i samo redovni profesori ovog fakulteta, piše CINS.
  • Aik

    24.10.2019 23:09
    11 hiljada miliona milijardi... Doktor
  • Prečan

    24.10.2019 10:35
    @purgerNS
    Prstani da izigravaš Napoleona, i počni nešto da radiš u životu, mani se botovanja i hejterisanja, već zasuči rukave i završi neku pristojnu školu i kreni da radiš bilo šta.
  • Dragan

    23.10.2019 21:54
    Petkovic
    Svaka cast Dr.Mali Mogu da ti samo zavide kako vodiš finansije u Srbiji zajedno sa Vladom i presednokom Vucicem.Sve ide naprijed pozitivno.Nemogu da shvate da Pored tvoje strucnosti i umjeća imas i doktorsku diplomu .Čista ljubomora i Zavist .Čestimtam ti iz dijaspore samo napred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.