Pritvor osumnjičenima za otmicu dečaka iz Stare Pazove

Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor osumnjičenjima za otmicu Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove.
Pritvor osumnjičenima za otmicu dečaka iz Stare Pazove
Foto: Pixabay
Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana, rekao je Tanjugu jedan od branilaca osumnjičenih, advokat Milan Radić, i najavio žalbu na odluku suda.
 
Prethodno su osumnjičeni saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a na teret im se stavlja krivično delo otmica.
 
Osumnjičeni za otmicu dečaka su A. M. (18), M. J. (54) i njegov sin L. J. (19).
 
Petar je juče nakon gotovo 24 sata potrage pronađen i bezbedno vraćen roditeljima. Njega su, kako se sumnja, oteli drugovi iz Stare Pazove, a mozak cele operacije bio je otac dvojice tinejdžera koji su učestvovali u otmici.
  • Mario

    30.10.2019 06:27
    'Mozak'
    'Mozak' cele operacije - nasmejali ste me, moram priznati. Kako ovakvi likovi pomisle da može da im uspe ovako nešto, čak i u jednoj Srbiji, nije mi jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija