Uhapšen zbog pretnji Aleksandru Vučiću i Milomiru Mariću

Policija na području Bratunca uhapsila je M.M. zbog sumnje da je preko društvenih mreže pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i još dvema osobama.
Uhapšen zbog pretnji Aleksandru Vučiću i Milomiru Mariću
Foto: Pixabay
On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje bezbednosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija.
 
Postupajući po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, utvrđeno je da je on na Fejsbuku napravio više objava u kojima je uputio pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku televizije Happy Milomiru Mariću i novinarki nJovani Grgurević.
 
Policija je pretresla objekat koje koristi uhapšeni, gde su zaplenjeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu s navedenim krivičnim delima.
  • Marko

    30.10.2019 18:03
    Komentar
    I treba da bude uhapšen. Kako poseješ, tako ćeš i da žanješ.
  • Ruzica Pavlovic

    30.10.2019 17:44
    pretnje
    Najastroze kazniti sve ove koji pokusavaju da zastrasivanjem politickih neistomisljenika dodju do paznje.
  • OM

    30.10.2019 17:24
    Ne možemi svakoga da volimo i da nam bude simpatičan, ali nemamo prava da bilo kome upućujemo pretnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.