Izgorelo oko 120 pragova na pruzi Kuršumlija - Prokuplje, železnički saobraćaj u prekidu

Požar koji je juče izbio kod prokupačkog sela Bresničića zahvatio je i pragove na pruzi Kuršumlija - Prokuplje, u dužini od oko 600 metara.
Zato su vozovi prestali da saobraćaju na toj deonici, javlja RTS.
 
Prema prvim procenama izgorelo je oko 120 pragova, koji će morati da se zamene, pre uspostavljanja redovnog železničkog saobraćaja.
 
Ovo je, inače, još jedan u nizu požara u poslednjih mesec dana u Toplici, gde je zbog višemesečne suše i nemara pojedinaca, koji pale vatru na otvorenom prostoru, pričinjena ogromna šteta u šumama, na objektima, a sada prvi put i na železnici.
  • NS Sale

    06.11.2019 10:21
    "Pukla DIGITALNA veza"
    Pa da li je moguće....palili njive pa izgorela pruga????Neki dan ili nedulju falio nam se poljuprivedni ministar o "NASA stelt" satelitima te praćenjima požarima,pa i link ste nam dali da i mi pratimo" uzbunimo" javnost(naravno ko sme da ne zaglavi ROBUJU).....I IZGORELO 600m PRUGE!!!
    Pored sve džigitalizacije,vorp brzih pruga,BEZ PEČATA HEJ,teleportovanja ode PRUGA.....
    OSTAVKA MINISTRE.....CRVENI KARTON!!!!
  • shock

    06.11.2019 09:30
    ovoga vise nema ni u indiji
  • Dejan

    06.11.2019 09:07
    Srb
    Nismo u stanju da odravamo jednu odbicnu prugu a kamoli da je odhranimo ! Betonski pragovi !! Sad ce doci neki stranac pa ce to da uradi kako treba posto srblje to ne ume !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.