MUP: Policija bila ispred RTS-a zbog mogućeg narušavanja javnog reda i mira

MUP Srbije potvrdio je da su pripadnici policije bili prisutni u utorak veče ispred RTS-a, kako je navedeno "zbog neprijavljenog i nezakonitog skupa koji je pretio da izazove narušavanje javnog reda i mira u većem obimu".
"Pored pripadnika MUP-a, bili su prisutni u manjem broju i pripadnici Vojne policije, koji su bili u neposrednom obezbeđenju predsednika Republike Srbije. Ovim putem pozivamo sve političare u Srbiji da se uzdrže od napada na policijske službenike, koji su u utorak veče na miran i profesionalan način obavljali svoj posao, i da ubuduće poštuju zakon i okupljanja prijavljuju u skladu sa zakonom nadležnim organima", stoji u saopštenju policije.
 
Podsetimo, organizatori protesta "1 od 5 miliona" i građani okupili su se u utorak, 5. novembra ispred zgrade RTS, zbog najavljenog gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji "Upitnik", jer su želeli, kako su najavili, da mu postave neka pitanja, o čemu više OVDE.
  • Preambula

    08.11.2019 00:09
    Mozda je ovo realnije-https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-dok-je-vucic-bio-na-televiziji-njegove-pristase-vani-tukle-prosvjednike/2129723.aspxje-
  • ST

    07.11.2019 21:39
    @ Hedona
    Zaista je dosta tvog botovanja na ovom sajtu.
  • Hedona

    07.11.2019 19:25
    Opozicija
    Ovo je još jedna laž u nizu opozicije jer stvarno nisu normalni. Lažu koliko su teški.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.