Zaplenjeno 77 kilograma heroina, uhapšena tročlana kriminalna grupa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su trojicu članova organizovane kriminalne grupe i zaplenili 77 kilograma heroina i pola kilograma kokaina.
Uhapšeni su vođa kriminalne grupe M. N. (37) i članovi S. N. (37) i V. C. (53), zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 
 
Prilikom pretresa osumnjičenih, kao i više lokacija koje su koristili na teritoriji Beograda, pronađena je droga čija se vrednost procenjuje na oko 5.000.000 evra. 
 
Kako se sumnja, ova organizovana kriminalna grupa je u prethodnom periodu drogu nabavljala iz Turske, a potom je distribuirala širom Srbije.
 
Policija je u ovoj akciji zaplenila i više skupocenih automobila i moticikl. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
  • idi begaj

    15.11.2019 08:08
    @Milos Urbanov

    Sa takvim obrazovanjem i pismenešću teško da ćeš ti i trotinet da voziš.
  • Milos Urbanov

    15.11.2019 06:32
    Iska cesta 43
    Uvedite vec jednom za dilere smrtne kazne. Kad ih pokokate jedno 300 da vidim kome ce da padne na pamet da sa 22 godine vozi crni Audi ba znas audi to je auto ocu v12 da budem najveci frajer, ko ima vaki Kawasaki samo ja bolan nebio, bre. bre brate i te srpske fore kad cujem u lokalu kod mosta preko puta DTD da me kap. DOdje mi da ga ja zabetoniram u novoj zgradi. Koji su to supci nema toga nigdje. Parkiraju na travi na pesackim i ulaze do lokala da svi vide njegov Audi ba znas a ima i Skoda crna a tek Bmw I mecke pa to nema niko. KOmsija nasilnik kupio Bmw i reko: ja cu da imam uvek veci i bolji i skuplji auto od tebe i uvek cu da nabavim veci. Jel treba komentar? Prnjavorski mentalitet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.