Završena drama u Beogradu, policajac predao oružje

Policajac Bratislav S. (42), koji se prethodno zaključao u stanu u Ulici vojvode Vlahovića, dobrovoljno je predao oružje i otišao sa policajcima, potvrđeno je iz MUP-a Srbije.
Završena drama u Beogradu, policajac predao oružje
Foto: 021.rs (ilustracija)
Kako se navodi, četrdesetdvogodišnji muškarac je, nakon višečasovnih pregovora, sam izašao iz stana i predao se policiji.
 
Podsetimo, naoružani policajac Bratislav S. (42) zaključao se u stanu u Ulici vojvode Vlahovića, a tome je prethodila svađa sa suprugom, potvrdio je MUP. 
 
Supruga i sin policajca su posle svađe izašli iz stana, saopštio je MUP i dodao da su pripadnici Pregovaračkog tima pokušavali da uspostave kontakt sa muškarcem.
 
Kako je javila reporterka N1, policajac koji se zabarikadirao često je otvarao balkonska vrata i pojavljivao se na terasi, a u jednom trenutku je preskakao s jedne terase na drugu.
 
Posebnu pažnju su mu privukli novinari okupljeni oko zgrade, čije prisustvo ga je uznemirilo, pa je počeo da viče na okupljene. Policija je morala sve novinare da udalji na oko 30 metara iza zgrade u kojoj se muškarac nalazio, pošto on nije želeo da započnu pregovori dok su mu novinari na vidiku.
 
Polcija se ka stanu u Vojvode Vlahovića uputila prvo na prijavu da se dešava nasilje u stanu. 
 
Međutim, pošto se naoružani čovek zaključao, jake policijske snage i Hitna pomoć su došli u taj deo grada, na licu mesta je bio i pregovarački tim.
  • Ns

    18.11.2019 20:30
    Zalosno je sve ovo sta se desava sa nasim narodom.. Trebalo bi razmisliti o nacionalnoj kampanji i aktivnostima koje ce ovakve dogadjaje preduprediti, takodje sve anksiozne i depresivne poremecaje otkriti na vreme i tretirati odgovarajucom medikamentoznom terapijom.. Dakle, dragi lekari, manite se copy-paste terapije i okrenite se PREGLEDU pacijenata, postavljajte pitanja pacijentima i onda dobro slusajte odgovore! To je Vas posao!
  • Bot

    18.11.2019 14:30
    Bot
    Popustili živci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.