Uhapšen i četvrti osumnjičeni za oduzimanje automobila fudbaleru Terziću

Policija u Beogradu uhapsila je M.J. (22) koji je osumnjičen da je učestvovao u oduzimanju automobila dvadesetogodišnjem mladiću u Novom Beogradu, saopštio je MUP.
Uhapšen i četvrti osumnjičeni za oduzimanje automobila fudbaleru Terziću
Foto: Pixabay (ilustracija)
Uhapšeni je, kako se sumnja, zajedno sa tri osobe koje je policija juče uhapsila, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeo vozilo marke "BMV" kojim je upravljao oštećeni dvadesetogodišnjak.
 
Kako MUP navodi, oni su vozilom preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo, a potom oštećenog pretukli, oteli mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.
 
Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.
 
Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".
 
Osumnjičenom M.J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Beogradski mediji preneli su ranije da je napadnut član mlade fudbalske selekcije Srbije i bivši igrač Crvene zvezde, dvadesetogodišnji Aleksa Terzić.
  • znatiželjko

    22.11.2019 08:10
    može im se...
    A ko su roditelji tih malih divljaka i čime se bave, kad klinci od 22 godine voze audije? Sve to treba objaviti... Da se malo i roditelji koji su ih tako vaspitali ,počešu po glavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija