Priznao da je kolima udario devojčicu i pobegao, sumnja se da je drugome nudio novac da preuzme krivicu

Aleksandar B. (30) priznao je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je 21. novembra na pešačkom prelazu u Ulici dr Ivana Ribara u Beogradu automobilom udario 16-godišnju devojku.
Priznao da je kolima udario devojčicu i pobegao, sumnja se da je drugome nudio novac da preuzme krivicu
Foto: Pixabay
Devojka je tada zadobila povrede opasne po život.
 
Osumnjičeni je priznao i da je pobegao sa lica mesta, ali se pravda da se posle vratio, ali da nije nikoga našao.
 
Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, jer je ranije osuđivan, prekršajno kažnjavan, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.
 
Tridesetogodišnjak se tereti da je izvršio krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
 
On je u svojoj odbrani naveo i da mu je drugi muškarac ponudio da za 2.000 evra preuzme krivicu za saobraćajku na sebe, ali je, kako se sumnja, ponuda išla u obrnutom smeru, jer je drugi muškarac sve priznao u policiji.
  • Barba

    24.11.2019 19:18
    Da je države to preuzimanje odgovornosti bi bilo teško delo protiv naroda, Ustava i poketka i bilo sankcionisano sa 40 godina zatvora bez prava na raniji otpust... ovako s Bogom srbijo... vidimo se u svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.