Iskliznula četiri vagona sa kvarcnim peskom između Resnika i Ostružnice

Četiri vagona sa kvarcnim peskom iz sastava teretnog voza prevoznika "Srbija Kargo" iskliznula su sinoć oko ponoći na delu pruge između Resnika i Ostružnice.
Iskliznula četiri vagona sa kvarcnim peskom između Resnika i Ostružnice
Foto: 021
Tereni voz broj 47500 prevozio je kvarcni pesak iz Paraćina za Sloveniju. U sastavu železničke kompozicije bila su 22 teretna vagona, a iskliznuli su osmi, deveti, deseti i jedanaesti po redu, saopštio je "Srbija Kargo".
 
Prilikom ovog iskliznuća nije bilo povređenih i nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu, a otklanje posledica ovog vanrednog događaja je u toku.
 
Železnička komisija i stručne službe utvrdiće uzroke ovog iskliznuća, kao i stepen materijalne štete, navedeno je u saopštenju.
  • kom da uzme prase

    03.12.2019 11:49
    ekološka katastrofa!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.