Zvanična odluka o poništavanju doktorata Siniše Malog 12. decembra

Sednica Senata Univerziteta u Beogradu, na kojoj bi trebalo da bude ozvaničena odluka o poništavanju diplome doktorskih studija ministra finansija Siniše Malog, zakazana je za 12. decembar.
Zvanična odluka o poništavanju doktorata Siniše Malog 12. decembra
Foto: 021.rs
U dnevnom redu sednice kao sedma tačka navedeno je "donošenje odluke o poništavanju diplome". 
 
Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović pojasnila je da je reč samo o protokolarnoj potvrdi, pošto Senat zapravo samo treba da konstatuje odluku koju je doneo Odbor za profesionalnu etiku.
 
Na sednici 21. novembra, Odbor za profesionalnu etiku je utvrdio da postoje elementi akademske nečestitosti u izradi doktorske disertacije Siniše Malog. Odbor je rešenje dostavio Senatu Univerziteta radi, kako je navedeno, postupanja u skladu sa Pravilnikom o postupku poništavanja diplome.
  • Sns bot

    07.12.2019 17:00
    SPS je kriv
    Nije branio Malog
  • Zoran.nl

    07.12.2019 15:16
    Korupcija
    A šta radi naše pravosudje? Vjerovatno na kolektivnom godišnjem odmoru?
  • M

    07.12.2019 13:25
    I opet ce to narod glasati!
    Zasto sve vise verujem da je fiktivna prodaja Megatrenda u stvari pokusaj da se sacuva diploma Sinise Malog 12.12.2019 e?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija