Miloš Vučević podneo krivične prijave protiv braće Vučić zbog "Jovanjice"

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević podneo je krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića zbog slučaja "Jovanjica".
Miloš Vučević podneo krivične prijave protiv braće Vučić zbog "Jovanjice"
Foto: 021
On je rekao da je krivičnu prijavu podneo kao "Miloš Vučević", da nije naveo kvalifikaciju krivičnog dela, kao i da krivična prijava sadrži sve izjave i navode pojedinih političara u medijima i na društvenim mrežama.
 
"Ako navodi na društvenim mrežama nisu tačni, onda su oni koji su to iznosili govorili gnusne laži i potrebna je njihova odgovornost zbog gnusnih laži i uznemiravanja javnosti", rekao je Vučević.
 
Aleksandar Vučić rekao je ranije da će Vučević podneti krivičnu prijavu protiv njega za slučaj "Jovanjica", jer, kako je rekao, nema smisla da 500 puta odgovara na iste "gluposti o kojima neko govori, a ne podnosi krivičnu prijavu".
 
"To je smisao svega i ljudi će čuti za sedam, 10 do 15 dana. Predato je sve ono što su navodili proteklih dana", rekao je Vučić.
 
Opozicija tvrdi da je vlasnik "Jovanjice", na kojoj je otkrivena plantaža marihuane, prilikom privođenja telefonom zvao Vučićevog brata Andreja.
  • Bili Kid

    10.12.2019 23:13
    @Bler
    A i zasto bi prljali ruke, gledaju sa strane kako jedan od nasih sadisticki satire drzavu i njen narod i pretvara ga u jedan SVINJAC sa anesteziranim i hipnotisanim narodom. Niko nas ne moze unistiti kao mi sami sebe.
  • Bokana

    10.12.2019 16:43
    Đilas?
    A da sad Boško Obradović podnese krivičnu prijavu protiv Đilasa, zbog svih navoda iz prorežimskih medija i izjava vladajućih političara, pa ako se pokaže da to sve nije istina, onda kažemo da su to sve gnusne laži?
  • @Nemanja

    10.12.2019 15:06
    Jedan po jedan problem
    Objašnjenje : ponašanje osobe ukazuje na njena uverenja i osećanja a "ličnost" je složen pojam o kom samo određeni stručnjaci imaju prava da polemišu.
    To što na ulici, na poslu i u medijima vidite drugačije, samo pokazuje nivo na kom je društvo. Građani treba da se edukuju da bi bili na višem nivou. Napad na ličnost ništa dobro ne donosi i takve primedbe se pogrešno razumeju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija